Slim laden

van LeasePlan

Verdien geld en bespaar CO2 met je wagenpark

Scroll
Partners

De voordelen van slim laden

Bespaar op laadkosten

Verduurzaam je wagenpark

Gun je medewerkers een extraatje

Iedereen wint

Een duurzamer wagenpark en minder laadkosten

Met LeasePlan Energy laden leaserijders thuis met 100% groene energie. Je wagenpark wordt zo nog duurzamer. De kosten van het thuisladen gaan direct naar de werkgever, wat thuisladen extra aantrekkelijk maakt. En omdat thuisladen voordelig is, bespaar je als werkgever ook op je laadkosten.

Een extraatje voor je medewerkers

De leaserijder verdient jaarlijks tot € 100 met slim laden en profiteert van onze lage energietarieven voor zijn huishouden. Bovendien profiteert de werkgever van financieel voordeel op de geladen stroom, wat aan de leaserijder kan worden gegeven als een mooi extraatje.

Samen op weg naar 100% groen rijden

Met LeasePlan Energy zetten we de volgende stap naar emissievrije mobiliteit

Erik Henstra Managing Director LeasePlan

Lees interview

Veelgestelde vragen

LeasePlan Energy is beschikbaar voor alle klanten van LeasePlan! Momenteel werkt onze Smart Charging app alleen voor leaserijders met een Allego laadpaal. In de komende maanden zullen we onze app voor een bredere doelgroep beschikbaar maken.
Je kunt je bedrijf aanmelden via het aanmeldformulier. Als je op "Meld je bedrijf aan" drukt heb je dit in drie minuten gepiept. Wij nemen vervolgens contact met je op.
Zeker niet. Integendeel, je bespaart als bedrijf op je laadkosten! Daarnaast zorgen we ervoor dat er zoveel mogelijk groene energie geladen wordt, dat is dan weer goed voor je CO2-prestaties. Ook de leaserijders profiteren. Zij kunnen tot €100 per jaar verdienen met slim laden en hoeven hun laadkosten niet meer voor te schieten.
Leuk! We staan je graag te woord. Mail naar info@leaseplanenergy.com of bel ons op +31 85 833 19 10.